Batonik pieczony na bazie roślin 23 g
Produkt roślinny na bazie tofu, z dodatkiem słonecznika łuskanego, pestek dyni, ciecierzycy, siemienia lnianego brązowego i białka jaja kurzego
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka. świetne uzupełnienie diety przekąska na każdą okazję jedyny na rynku baton o wytrawnym smaku kruchość uzyskana dzięki długiemu, wolnemu pieczeniu w niskiej temperaturze WOW, ALE PRZEKĄSKA!!!
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA KJ/KCAL |
TŁUSZCZ (G) | W TYM KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE (G) |
WĘGLOWODANY(G) | W TYM CUKRY (G) | BŁONNIK (G) | BIAŁKO (G) | SÓL (G) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1917/463 | 36 | 3,4 | 6,3 | 5,1 | 13 | 22 | 3,1 |