Sucha krakowska
z pieprzem
Sucha Krakowska
z pieprzem
Suszona minimum 100 godzin Ze 143 g mięsa 100 g produktu Wędzona dla smaku Na przekroju widoczne jasne i chude kawałki szynki wieprzowej Ekstra krucha Bez dodatku barwników, glutaminianu monosodowego oraz fosforanów Źródło białka Niebanalne połączenie suchej krakowskiej z zielonym pieprzem marynowanym, dodającym produktowi orientalnego smaku
WARTOŚĆ
ENERGETYCZNA
KJ/KCAL
TŁUSZCZ (G) W TYM KWASY
TŁUSZCZOWE
NASYCONE (G)
WĘGLOWODANY(G) W TYM CUKRY (G) BŁONNIK (G) BIAŁKO (G) SÓL (G)
799/191 9,0 2,9 < 0,5 < 0,5 0,00 27 3,0
  • 100% polski kapitał
  • Rok założenia 1989
  • Najnowsze technologie
OLEWNIK krakowska sucha plastry