Kabanosy wieprzowe
z cielęciną
Kabanosy wieprzowe
z cielęciną
100 g produktu wyprodukowano ze 150 g mięsa, w tym 115 g mięsa wieprzowego i 35 g mięsa cielęcego Doprawione papryką, pomidorami Zawierają zioła: oregano, tymianek, natkę pietruszki, bazylię, rozmaryn Produkt bezglutenowy Źródło białka Bez dodatku glutaminianu monosodowego i fosforanów
WARTOŚĆ
ENERGETYCZNA
KJ/KCAL
TŁUSZCZ (G) W TYM KWASY
TŁUSZCZOWE
NASYCONE (G)
WĘGLOWODANY(G) W TYM CUKRY (G) BŁONNIK (G) BIAŁKO (G) SÓL (G)
1609 /388 31 12 2,2 1,2 0,00 25 3,3
  • 100% polski kapitał
  • Rok założenia 1989
  • Najnowsze technologie
OLEWNIK krakowska sucha plastry
#olewnik