Sucha krakowska
z fileta indyka
Kiełbasa sucha krakowska
z fileta indyka
Kiełbasa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona, w plastrach. 100 g produktu wyprodukowano ze 143 g mięsa, w tym ze 130 g mięsa z fileta z piersi indyka i 13 mięsa wieprzowego. Wysoka zawartość białka.. Bez dodatku barwników, glutaminianu monosodowego oraz fosforanów Ekstra krucha. 30 cienkich plasterków w opakowaniu otwórz-zamknij. Z dodatkiem wieprzowiny. Ze 143 g mięsa 100 g produktu. Suszona minimum 100 godzin.
WARTOŚĆ
ENERGETYCZNA
KJ/KCAL
TŁUSZCZ (G) W TYM KWASY
TŁUSZCZOWE
NASYCONE (G)
WĘGLOWODANY(G) W TYM CUKRY (G) BŁONNIK (G) BIAŁKO (G) SÓL (G)
0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00
#olewnik